Javascript required
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σεισμοσ Τωρα Κρητη - Σεισμοσ Τωρα Κρητη - Seismos Twra 3 1 Rixter Sthn Arbh Ths - Σεισμός ανοιχτά της καρπάθου σημειώθηκε το πρωί της τρίτης.

Νέος σεισμός τώρα στην κρήτη. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμό είχε μέγεθος τα 3,9 ρίχτερ, . Δεν συνδέεται με τον σεισμό που . Σεισμός μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε τα ξημερώματα της παρασκευής 12 νοεμβρίου σε . Υπάρχει ανησσσυχία μόνο για παλιά σπίτια που πρεπει να προσεχουν οι .

Σεισμός μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε τα ξημερώματα της παρασκευής 12 νοεμβρίου σε . Σεισμοσ Τωρα Κρητη Live : Seismos Korin8iakos Deite Live
Σεισμοσ Τωρα Κρητη Live : Seismos Korin8iakos Deite Live from lh3.googleusercontent.com
Νέο δυνατό χτύπημα του «εγκέλαδου» στην κρήτη, τη φορά αυτή με δόνηση 6,3 βαθμών της . Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της . Σημειώθηκε σεισμός τώρα στην κρήτη, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στη θάλασσα, ανατολικά από τη ζάκρο στο λασίθι. «μετά τους σεισμους σε θήβα και κρητη περιμεναμε σεισμό γυρω στα 5 στην περιοχή. Δεν συνδέεται με τον σεισμό που . Ισχυρός σεισμός καταγράφηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες της τετάρτης (20/10),. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμό είχε μέγεθος τα 3,9 ρίχτερ, . Νέα σεισμική δόνηση 3,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην περιοχή αρκαλοχωρίου στην κρήτη.

Νέος σεισμός τώρα στην κρήτη.

Ισχυρός σεισμός καταγράφηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες της τετάρτης (20/10),. Σημειώθηκε σεισμός τώρα στην κρήτη, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στη θάλασσα, ανατολικά από τη ζάκρο στο λασίθι. Δεν συνδέεται με τον σεισμό που . Νέα σεισμική δόνηση 3,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην περιοχή αρκαλοχωρίου στην κρήτη. Υπάρχει ανησσσυχία μόνο για παλιά σπίτια που πρεπει να προσεχουν οι . Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της . Σεισμός ανοιχτά της καρπάθου σημειώθηκε το πρωί της τρίτης. Νέο δυνατό χτύπημα του «εγκέλαδου» στην κρήτη, τη φορά αυτή με δόνηση 6,3 βαθμών της . Σεισμός στο αρκαλοχώρι ηρακλείου κρήτης, 20 οκτωβρίου 2021 . «μετά τους σεισμους σε θήβα και κρητη περιμεναμε σεισμό γυρω στα 5 στην περιοχή. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμό είχε μέγεθος τα 3,9 ρίχτερ, . Νέος σεισμός τώρα στην κρήτη. Σεισμός μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε τα ξημερώματα της παρασκευής 12 νοεμβρίου σε .

Ισχυρός σεισμός καταγράφηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες της τετάρτης (20/10),. Σεισμός ανοιχτά της καρπάθου σημειώθηκε το πρωί της τρίτης. Σεισμός μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε τα ξημερώματα της παρασκευής 12 νοεμβρίου σε . Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμό είχε μέγεθος τα 3,9 ρίχτερ, . Δεν συνδέεται με τον σεισμό που .

Σεισμός στο αρκαλοχώρι ηρακλείου κρήτης, 20 οκτωβρίου 2021 . Σεισμοσ Τωρα Κρητη / Neos Seismos Twra Sthn Krhth / Η
Σεισμοσ Τωρα Κρητη / Neos Seismos Twra Sthn Krhth / Η from www.ethnos.gr
Ισχυρός σεισμός καταγράφηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες της τετάρτης (20/10),. «μετά τους σεισμους σε θήβα και κρητη περιμεναμε σεισμό γυρω στα 5 στην περιοχή. Σεισμός μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε τα ξημερώματα της παρασκευής 12 νοεμβρίου σε . Δεν συνδέεται με τον σεισμό που . Νέα σεισμική δόνηση 3,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην περιοχή αρκαλοχωρίου στην κρήτη. Σεισμός ανοιχτά της καρπάθου σημειώθηκε το πρωί της τρίτης. Νέο δυνατό χτύπημα του «εγκέλαδου» στην κρήτη, τη φορά αυτή με δόνηση 6,3 βαθμών της . Υπάρχει ανησσσυχία μόνο για παλιά σπίτια που πρεπει να προσεχουν οι .

Σεισμός στο αρκαλοχώρι ηρακλείου κρήτης, 20 οκτωβρίου 2021 .

Νέο δυνατό χτύπημα του «εγκέλαδου» στην κρήτη, τη φορά αυτή με δόνηση 6,3 βαθμών της . Νέος σεισμός τώρα στην κρήτη. Ισχυρός σεισμός καταγράφηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες της τετάρτης (20/10),. Νέα σεισμική δόνηση 3,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην περιοχή αρκαλοχωρίου στην κρήτη. «μετά τους σεισμους σε θήβα και κρητη περιμεναμε σεισμό γυρω στα 5 στην περιοχή. Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της . Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμό είχε μέγεθος τα 3,9 ρίχτερ, . Δεν συνδέεται με τον σεισμό που . Σημειώθηκε σεισμός τώρα στην κρήτη, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στη θάλασσα, ανατολικά από τη ζάκρο στο λασίθι. Σεισμός ανοιχτά της καρπάθου σημειώθηκε το πρωί της τρίτης. Σεισμός μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε τα ξημερώματα της παρασκευής 12 νοεμβρίου σε . Υπάρχει ανησσσυχία μόνο για παλιά σπίτια που πρεπει να προσεχουν οι . Σεισμός στο αρκαλοχώρι ηρακλείου κρήτης, 20 οκτωβρίου 2021 .

Νέα σεισμική δόνηση 3,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην περιοχή αρκαλοχωρίου στην κρήτη. Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της . Σεισμός ανοιχτά της καρπάθου σημειώθηκε το πρωί της τρίτης. Νέο δυνατό χτύπημα του «εγκέλαδου» στην κρήτη, τη φορά αυτή με δόνηση 6,3 βαθμών της . Νέος σεισμός τώρα στην κρήτη.

Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της . Σεισμοσ Τωρα Κρητη - Seismos Twra 3 1 Rixter Sthn Arbh Ths
Σεισμοσ Τωρα Κρητη - Seismos Twra 3 1 Rixter Sthn Arbh Ths from nb.bbend.net
Νέα σεισμική δόνηση 3,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην περιοχή αρκαλοχωρίου στην κρήτη. Υπάρχει ανησσσυχία μόνο για παλιά σπίτια που πρεπει να προσεχουν οι . Σημειώθηκε σεισμός τώρα στην κρήτη, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στη θάλασσα, ανατολικά από τη ζάκρο στο λασίθι. «μετά τους σεισμους σε θήβα και κρητη περιμεναμε σεισμό γυρω στα 5 στην περιοχή. Δεν συνδέεται με τον σεισμό που . Σεισμός στο αρκαλοχώρι ηρακλείου κρήτης, 20 οκτωβρίου 2021 . Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της . Νέος σεισμός τώρα στην κρήτη.

Ισχυρός σεισμός καταγράφηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες της τετάρτης (20/10),.

Νέο δυνατό χτύπημα του «εγκέλαδου» στην κρήτη, τη φορά αυτή με δόνηση 6,3 βαθμών της . Υπάρχει ανησσσυχία μόνο για παλιά σπίτια που πρεπει να προσεχουν οι . Σεισμός μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε τα ξημερώματα της παρασκευής 12 νοεμβρίου σε . Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμό είχε μέγεθος τα 3,9 ρίχτερ, . Σεισμός στο αρκαλοχώρι ηρακλείου κρήτης, 20 οκτωβρίου 2021 . Σημειώθηκε σεισμός τώρα στην κρήτη, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στη θάλασσα, ανατολικά από τη ζάκρο στο λασίθι. Νέα σεισμική δόνηση 3,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην περιοχή αρκαλοχωρίου στην κρήτη. Σεισμός ανοιχτά της καρπάθου σημειώθηκε το πρωί της τρίτης. Δεν συνδέεται με τον σεισμό που . «μετά τους σεισμους σε θήβα και κρητη περιμεναμε σεισμό γυρω στα 5 στην περιοχή. Ισχυρός σεισμός καταγράφηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες της τετάρτης (20/10),. Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της . Νέος σεισμός τώρα στην κρήτη.

Σεισμοσ Τωρα Κρητη - Σεισμοσ Τωρα Κρητη - Seismos Twra 3 1 Rixter Sthn Arbh Ths - Σεισμός ανοιχτά της καρπάθου σημειώθηκε το πρωί της τρίτης.. Νέο δυνατό χτύπημα του «εγκέλαδου» στην κρήτη, τη φορά αυτή με δόνηση 6,3 βαθμών της . Σεισμός στο αρκαλοχώρι ηρακλείου κρήτης, 20 οκτωβρίου 2021 . Σεισμός μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε τα ξημερώματα της παρασκευής 12 νοεμβρίου σε . Υπάρχει ανησσσυχία μόνο για παλιά σπίτια που πρεπει να προσεχουν οι . Νέα σεισμική δόνηση 3,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην περιοχή αρκαλοχωρίου στην κρήτη.